sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

KORONAVIRUS

Päivitetty viisitoista: Joten selventää toistaiseksi. Hätätoimenpiteiden puitteissa ihmiset voivat lähteä ulos tärkeistä syistä. Madridin kotitoimisto valvoo nyt jokaisen tason poliisia. Jopa Kanarian poliisi. Ja heitä kehotetaan panemaan nämä toimenpiteet täytäntöön. Olennaisiksi syiksi määritellään meneminen töihin, pankki, supermarket tai kemisti. Minun kysymysteni perusteella pelkään, että tämä ei sisällä lemmikkieläinten kävelyä, rantaan tai kampaajaan menemistä…
Tämä koskee koko maata. Koska Espanjaan sisältyy Kanariansaaret, tämä tarkoittaa Teneriffaa ja muita täällä sijaitsevia saaria koskevat nämä toimenpiteet.
Kuljetusta ei ole suljettu. Yleisö voi mennä linja-autoon, jos se toimii, pankki, kemisti jne. ... ei ranta tai kampaaja. Autot sallitaan teillä, mutta vain samoille. Muut kuin välttämättömät liikkeet ovat kiellettyjä. Rajoitukset ovat julkisen liikkuvuuden estäminen. Ne vaativat baarien, kahviloiden ja ravintoloiden sulkemista. Katso täydellinen luettelo asetuksen liitteestä.
Lentokenttiä, kuten lentokenttiä, ei ole suljettu, mutta liikenteenharjoittajat vähentävät toimintaansa vähintään 50 prosentilla, mikä saattaa johtua lisääntyneestä sammutuksesta asioiden muuttuessa. Etusijalle asetetaan ruoka- ja lääketieteelliset tarvikkeet. Matkustajien virallinen neuvo on tarkistaa suoraan lentoyhtiöiltä.
Asetus on jo voimassa, mutta julkisen liikkuvuuden rajoitukset asetetaan maanantaina 16. klo 8.00. Toistetaan, että sitä sovelletaan Teneriffalla, Kanariansaarilla ja koko Espanjassa. KAIKKI maassa.

Sunnuntaina 15.3 tehdään  Kanariaa koskttavat päätökset  poikkeustilasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti